Jujur sahaja, jika anda ada masalah sekarang dan izinkan saya bantu anda selesaikan masalah rezeki anda. Jangan segan dan jangan tangguh lagi masalah anda. Mati kita tak tahu bila, jadi jangan buang masa. Inilah masanya untuk anda upgrade REZEKI dan berjaya dalam hidup. Its now or never!

 

Adakah impian anda nak miliki semua perkara di bawah?

 

✅ Nak dekat dengan Allah SWT dan miliki rezeki melimpah ruah?

✅ Nak tenang beribadah tapi banyak sedekah dan banyak zakat.

✅ Nak ada banyak masa dan nak ada banyak duit yang berkat.

✅ Nak hidup bahagia dan bebas hutang.

✅ Nak baca Al-Quran, zikir dan selawat setiap hari tanpa stress.

✅ Nak jadi muslim lebih baik dan pemurah buat banyak kebaikan.

✅ Nak rajin bangun tahajud dan solat awal waktu setiap hari tanpa perlu tergopoh-gapah cari rezeki.

✅ Nak keluarga bahagia hidupkan taalim sunnah dan solat berjemaah dirumah tanpa halangan.

✅ Nak kaya dan berjaya tanpa perlu teruk sangat berniaga sehingga lupa Allah SWT.

✅ Nak tenang jiwa dan sentiasa mendekatkan diri kepada Allah SWT.

✅ Nak rezeki yang berkat, banyak dan boleh bantu ramai orang lain pula.

✅ Nak bagi duit dekat mak ayah dan isteri setiap bulan 4 angka minima.

✅ Nak memiliki kereta dan rumah sendiri tanpa perlu menyewa.

✅ Nak tunaikan haji dan umrah serta travel setiap tahun ke dalam dan luar negara.

✅ Nak ada saving yang banyak sebelum meninggal dunia.

Nak ada pusat tahfiz sendiri dan sponsor rumah anak-anak yatim.

✅ Nak beri pendidikan dan makanan terbaik untuk anak-anak.

✅ Nak berhijrah diri jadi lebih baik untuk dapatkan redha Allah SWT dan Rasul.

✅ Nak contohi Nabi dan para sahabat yang kaya-raya.

✅ Dan banyak lagi

 

Saya doakan impian anda tercapai. Aamiin. Syarat nak capai impian adalah dengan upgrade ilmu dan buat tindakan. Saya percaya, anda adalah orang yang rajin menuntut ilmu. Sebab orang yang berjaya cirinya suka upgrade ilmu. Upgrade Ilmu=Upgrade Rezeki.

 

Apa yang saya nak kongsikan dengan anda ini, BUKAN:

  1. Bukan SKIM CEPAT KAYA.
  2. Bukan Teknik janji BULAN BINTANG.


Tetapi, apa yang saya nak kongsikan dengan anda ini ialah ILMU yang terbukti sangat berkesan dan telah pun berjaya bantu lebih 25000+ orang ubah hidup dan upgrade REZEKI juga impian mereka!

Untuk upgrade rezeki dan miliki semua impian diatas, kita perlukan ILMU yang betul dan berkesan. ILMU untuk kita menjadi kaya, berjaya, bahagia dan mendapat keberkatan hidup di dunia dan di akhirat.

 

KENAPA KENA KAYA? 

Saya pernah miskin. Nak makan pun takda duit. Apatah lagi nak bantu orang lain. Terpaksa ikat perut dan berkira-kira. Ada satu hari, tahun 2013 tak silap saya, kawan baik saya mesej, minta nak pinjam duit dari saya, mak ayah saya juga pada masa tu mengharapkan bantuan kewangan dari saya untuk belanja bulanan.

Time tu, saya tengok akaun bank saya ada RM200 je baki. Sedangkan kawan saya masa tu susah. Nak keluar hospital baru lepas bersalin katanya. Nak keluar hospital takda duit. Saya pulak tengah bertungkus lumus berniaga masa tu waktu tengahari panas. Saya tak sampai hati nak bagitahu dia saya takda cukup duit nak bantu dia. Lepas dia mesej tu, sambil tu saya cek akaun bank saya. Dengan duit RM200 nak buat untuk makan sendiri, nak bagi mak ayah. Nak bayar sewa rumah masa tu. Allah uji dengan hadirkan kawan untuk minta tolong dengan saya.

 

Serius masa tu saya menangis terketar-ketar dalam kereta kawan. Masa dapat mesej masa tu, tengah nak hantar barang niaga. Hati berbelah bagi. Pening fikir apa nak buat. Buntu sungguh. Nak bantu ke tak nak. Nak transfer ke taknak. Disebabkan keyakinan saya pada Allah tu tinggi. Saya transfer jelah pada dia RM200 tu dengan niat semoga urusan dia nak membesarkan ummat muhammad dipermudahkan. Saya fikirkan anak yang baru lahir yang tak bersalah tu. Boleh lah dia buat beli susu dan keperluan baby. Dan semoga menjadi asbab Allah redha dengan saya. Jadi saya transfer jelah. Berkali-kali dia ucapkan saya terima kasih. Menangis-nangis. That moment...saya rasa happy. Saya rasa gembira sebab dapat bantu orang.

 

Kenapa hidup kita stuck, rezeki kita stuck? Sebab kita takda ilmu yang betul. Sejak tu, saya berusaha dan belajar gila-gila untuk jadi kaya dan banyak duit. Nak jadi kaya ni, kena belajar. Kena ada ilmu yang betul. Supaya saya dapat bantu lebih ramai lagi orang lain.

 

Sebaik-baik manusia adalah yang bermanfaat untuk orang lain.” Saya dapat memberi manfaat pada orang lain. Dan orang lain dapat pula beri memberi manfaat buat orang lain yang lebih ramai. Itulah misi saya berkongsi ILMU EXCLUSIVE proven sukses ini. Sebab saya nak anda juga menjadi sebaik-baik manusia.

 

Saya percaya ramai yang ada masalah yang sama macam saya. Tersepit takda duit tak dapat nak bantu orang apatah lagi nak bantu diri sendiri. Bantu orang, bantu islam itulah dakwah. Bila kita kaya, kita dapat meluaskan kerja-kerja dakwah. Bantu naikkan islam dengan kekayaan. Islam boleh berkembang jika kita banyak duit, ilmu dan pengaruh.

 

TENTANG PENULIS


Nora Yusof

Hai, Saya Nora Yusof, Pengarah Urusan FTR SMART SOLUTION SDN BHD dan mempunyai Master dalam bidang linguistik UKM. Saya adalah merupakan Penulis dan Founder FTR Exclusive (BUKU REZEKI KELAS PERTAMA). Salam perkenalan saya ucapkan. Alhamdulillah syukur, untuk capai tahap sekarang dengan empayar business yang luar biasa dengan izin ALLAH SWT selama 12 tahun menuntut ILMU, saya capai apa yang saya capai sekarang dan bergelar jutawan.

Saya merupakan Ahli Titanium Richworks Tahun ke 3 di bawah bimbingan Datuk Wira Dr. Azizan Osman. Alumni pelajar Master My Document Byond Success, Alumni Cikgu June Mohd Som, Alumni PROGRAM Majalah Niaga HASBUL BROTHERS dan banyak lagi. Berikut adalah sebahagian gambar sewaktu saya menuntut ilmu dan berguru dengan ramai JUTAWAN Malaysia.

Pelbagai ilmu sudah saya KUASAI dan akan saya DEDAHKAN untuk anda yang nak mulakan UPGRADE REZEKI, capai impian dengan ILMU PROVEN SUKSESS FTR EXCLUSIVE yang telah dibukukan berdasarkan pengalaman saya berniaga, berguru dan belajar dengan ramai founder terkenal tanahair diatas.


PENCAPAIAN PENULIS

Alhamdulillah ini adalah sebahagian pencapaian saya sebagai Founder dan Penulis. Memenangi Award Titanium Growth Award 2019. Ditemubual khas bersama Majalah Mingguan Wanita sebagai icon INSPIRASI KEJAYAAN dan beberapa lagi yang lain (rujuk gambar).

Jika anda ingin mula UPGRADE REZEKI dan capai IMPIAN dengan ILMU FORMULA TARIK REZEKI EXCLUSIVE dimana

 ANDA KAYA DAN BOLEH BANTU RAMAI ORANG LAIN PULA!

Ramai orang nak berjaya tapi tiada ilmu dan tidak tahu ilmu apa yang betul tentang bagaimana nak selesaikan masalah rezeki dan upgrade hidup menjadi luar biasa serta lebih dekat dengan ALLAH SWT.

Nak kami kongsikan kepada anda ilmu dan formula yang sangat berkesan untuk selesaikan masalah rezeki dan masalah hidup anda serta bantu capai semua impian anda seperti yang tersenarai di atas?

Nak kami bimbing anda dari zero sehingga berjaya ada banyak rezeki dalam hidup? Boleh berkongsi pula dengan orang lain?

Nak kami bantu anda ubah hidup anda dari biasa-biasa ke luar biasa dengan pelaburan ilmu yang sangat murah?


Alhamdulillah dengan izin Allah SWT, kami telah berjaya bantu lebih daripada 25000+ orang setakat ini dapatkan ILMU FORMULA TARIK REZEKI EXCLUSIVE ini dan beramal untuk upgrade rezeki dan capai impian. Antara yang mereka dah dapat alhamdulillah:

Ada yang dah capai tahap JUTAWAN setelah beramal dengan ilmu yang kami kongsikan.

Ada yang dah berjaya selesaikan hutang sepantas sebulan.

Ada yang perniagaan sales meningkat 3 kali ganda.

Ada yang lebih bahagia dan tenang rumah tangga.

Ada yang kembali solat selepas bertahun tak pernah solat.

Ada yang berdendam dengan ibu ayah dari kecil sekarang dah berdamai saling bermaafan dan hidup bahagia.

Ada yang dah lama tak solat sekarang tak lepas dari berzikir dan selawat setiap hari.

Ada yang dulu panas baran dan tidak boleh control emosi sekarang menjadi lebih tenang dan sabar.

Ada yang nonmuslim masuk islam asbab sedar dan faham dengan ilmu yang kami terangkan. MasyaAllah tabarakallah semuanya dengan izin Allah yang maha kuasa semua ni.

 Ada yang rasa lebih dekat dengan Allah SWT dan miliki rezeki melimpah ruah dari arah yang tidak disangka-sangka.

✅ Lebih tenang beribadah serta banyak sedekah dan banyak zakat.

✅ Ada banyak masa dengan keluarga dan nak ada banyak duit.

✅ Ada yang sedang hidup bahagia dan bebas hutang.

✅ Boleh baca Al-Quran, zikir dan selawat setiap hari tanpa stress.

✅ Hijrah jadi muslim lebih baik dan pemurah buat banyak kebaikan serta buat dakwah.

✅ Lebih rajin bangun tahajud dan solat awal waktu setiap hari tanpa perlu tergopoh-gapah cari rezeki.

✅ Ada yang keluarga bahagia hidupkan taalim dan solat berjemaah dirumah tanpa halangan.

✅ Makin kaya dan berjaya tanpa perlu teruk sangat berniaga sehingga lupa Allah SWT.

✅ Rasa rezeki yang lebih berkat, banyak dan boleh bantu ramai orang lain pula.

✅ Boleh bagi duit dekat mak ayah dan isteri setiap bulan 4 angka minima sekarang ni.

✅ Ada yang dah memiliki kereta dan rumah sendiri tanpa perlu menyewa lagi.

✅ Ada yang dah Berjaya tunaikan umrah orang sponsor.

✅ Ada yang sudah mempunyai saving yang banyak 10K- 50K.

✅ Ada yang sudah ada pusat tahfiz sendiri dan sponsor rumah anak-anak yatim.

✅ Ada yang boleh beri pendidikan dan makanan terbaik untuk anak-anak.

✅ Ada yang berhijrah diri jadi lebih baik untuk dapatkan redha Allah SWT dan Rasul. Selalu ke masjid.

 Dan banyak lagi. 

Antara feedback pembaca kami dibawah:

Boleh picit link ini untuk lihat ratusan feedback pembaca yang lain yang dah upgrade rezeki dan berjaya ubah hidup:  http://bit.ly/RatusanTESTIMONI_FTR 

Nak kami bantu anda berjaya seperti mereka? Jangan tangguh lagi. ILMU ini sesuai untuk mereka yang betul-betul nak ubah hidup dan bersungguh-sungguh nak upgrade rezeki sahaja. Mereka yang nak dibantu berubah.

Kami bimbing dan bantu anda berjaya. Stop bertangguh. Stop banyak alasan. Start buat tindakan.

Pelaburan terbaik adalah pelaburan untuk ILMU. Hadiahkan diri anda dengan ILMU FORMULA TARIK REZEKI EXCLUSIVE ini sekarang juga.

ILMU bernilai ini telah kami bukukan dan kumpulkan dalam bentuk buku fizikal dan juga ebook digital bertujuan untuk anda mudah dan selesa membaca dimana-mana dan pada bila-bila masa sahaja. ILMU ini ada sebanyak 121 FORMULA yang kami terangkan step by step praktikal bagaimana anda nak buat tindakan yang betul untuk ubah hidup dan upgrade rezeki.

Anda hanya perlu follow step yang diterangkan di dalam buku tanpa banyak soal.

3 syarat MUDAH nak berjaya dengan ILMU FORMULA TARIK REZEKI EXCLUSIVE ini iaitu,

  1. Baca dan fahamkan,
  2. buat Tindakan,
  3. dan amalkan secara konsisten sahaja.

Dan kami akan guide anda sehingga berjaya ubah hidup, upgrade rezeki di dalam GROUP SUPPORT SECARA PERCUMA. 

 

INI KELEBIHAN ILMU FORMULA TARIK REZEKI EXCLUSIVE

 (Ilmu proven sukses bantu upgrade rezeki LUAR BIASA)

9 FAKTA BEST TENTANG ILMU EXCLUSIVE INI.
(No. 9 tu yang paling ohsem)

  1. Baca-Baca SENTAP
  2. Simple, Santai dan Sangat JELAS
  3. Panduan Lengkap, TERPERINCI, TERBUKTI dan PRAKTIKAL
  4. Memberi Kelainan JIWA yang LUAR BIASA
  5. Pengalaman SEBENAR 100%
  6. REZEKI berjaya masuk seawall 1 hari
  7. Ibarat membaca selori buku tentang REZEKI tetapi dikumpulkan di dalam satu buku sahaja.
  8. Menjimatkan MASA
  9. Sesuai untuk orang yang malas membaca dan takda masa membaca.

Lihat antara feedback pembaca kami dibawah.


 


               

                 

                 

                   

                 

                 

                 

                  

                  

KANDUNGAN 121 ILMU FORMULA TARIK REZEKI EXCLUSIVE

Perkenalkan kepada anda, inilah ilmu Formula Tarik Rezeki Exclusive yang terbukti berkesan untuk membantu anda upgrade rezeki, upgrade ibadah, upgrade syukur dan upgrade hati agar rezeki masuk melimpah ruah, kaya, bahagia, berkat hidup di dunia dan di akhirat.

SENARAI ISI KANDUNGAN 121 FORMULA TARIK REZEKI EXCLUSIVE ADALAH SEPERTI BERIKUT:  

Untuk jadikan ILMU FORMULA TARIK REZEKI EXCLUSIVE di atas ni lebih berbaloi dimiliki,

KHAS UNTUK ANDA!


PROMOSI PAKEJ ILMU FORMULA TARIK REZEKI EXCLUSIVE

A- PAKEJ LENGKAP SET SYURGA FIRDAUS (DELUXE)

Kami sediakan 8 item dan 4 EXTRA GIFT istimewa kepada anda yang terawal dapatkan ILMU UPGRADE REZEKI ini.

Khas untuk anda yang dapatkan SET PAKEJ FTR SYURGA FIRDAUS LIMITED EDITION DELUXE! DAN EXCLUSIVE FREE GIFT (BERNILAI RM2000++)

DENGAN SETIAP PEMBELIAN SET PAKEJ FTR SYURGA FIRDAUS DELUXE BERIKUT ANDA JUGA AKAN DAPAT:

1.Buku Fizikal 121 FTR Edisi Exclusive 519m/s  

2.Buku 21 Rahsia Dikejar Rezeki RDR (169m/s)

3.Buku Mini 17 Formula Tarik Rezeki

4.Buku mini 15 Rahsia Asas Rezeki

5.Jurnal Impian FTR (saiz A5) bernilai RM39.90

6.Penanda Buku Ekslusif FTR

7.Tasbih Digital FTR

8.Kotak dan Paperbag FTR Exclusive

Setiap Pembelian Set PAKEJ FTR SYURGA FIRDAUS DELUXE INI, Anda akan dapat 4x FREE GIFT PERCUMA! BERNILAI (RM2000++) iaitu:


=====================

BONUS EXCLUSIVE GIFT 1 
(EXECUTIVE MENTORING)

=====================

Kelas Online /Video Sesi live MENTORING Topik buku FTR BERSAMA PENULIS dua kali seminggu di GROUP TERTUTUP SELAMA 121 HARI PERCUMA. (RM1997)

Mentoring ini sangat Exclusive yang disediakan oleh penulis PERCUMA untuk membantu pembaca lebih jelas dan clear hala tuju dalam mencapai tahap REZEKI yang diimpikan.

=====================

BONUS EXCLUSIVE GIFT 2 
(SUPPORT GROUP CIRCLE POSITIF) (BERNILAI RM2099)

=====================

Support Group Telegram circle POSITIF untuk bantu PEMBACA konsisten TASK FTR sehingga berjaya capai impian.

Hampir 10 ribu ahli dalam group ini yang sedang kami bimbing secara konsisten.

Untuk anda, Kami bagi 100% PERCUMA!

 

=====================

BONUS EXCLUSIVE GIFT 3 
(VIDEO ILMU PERNIAGAAN) (BERNILAI RM7999)

=====================

Sesi TAYANGAN Video Tuisyen perniagaan 2 kali seminggu PERCUMA.
Setiap video ini berdurasi antara 30 minit- 1 jam untuk satu sesi.

Jadi, banyak ilmu perniagaan, yang penulis kongsikan melalui video untuk panduan pembaca bagaimana teknik closing POWER menggunakan FORMULA FTR dan membina perniagaan anda sehingga bergelar JUTAWAN.

Video ini kalau berbayar memang mahal sangat. Sebab penulis pecahkan rahsia bagaimana beliau capai jutawan dengan hanya jual BUKU sahaja.

Tapi untuk Pembelian set pakej FTR SYURGA FIRDAUS LIMITED SPECIAL EDITION INI, Kami akan bagi 100% PERCUMA.

Bukan itu saja.

Untuk pembelian terawal, anda juga akan dapat FREE GIFT EXCLUSIVE iaitu:

 

==================

BONUS EXCLUSIVE GIFT 4 
 (EBOOK 61 Rahsia Kunci REZEKI (RKR) (BERNILAI RM297)

==================

Ebook 61 RKR ini mempunyai 61 Rahsia Kunci Rezeki yang proven sukses. Kelebihan Ebook ini adalah edisi berwarna, Selesa dibaca yang penting mesra pembaca.

Harga asal Ebook ini bernilai RM297.

Tapi untuk PEMBELI terawal, juga kami akan bagi 100% PERCUMA.

Ya.

Anda hanya perlu bayar:  
Harga asal: RM1799
Harga Promo: RM499
Harga Special Offer: RM350 SAHAJA
 dan ikuti langkah di bawah saja.

Anda hanya perlu laburkan sebanyak RM350 saja sebelum pukul 12 malam ini.



***JIKA ANDA BUAT BAYARAN SEBELUM JAM 9 MALAM ini, Anda akan layak dapat EXTRA FREE GIFT BERIKUT

🎁Postage PERCUMA (SEMENANJUNG MALAYSIA)

🎁 Warranty Card 100%

 

Dengan sekali pelaburan ilmu, anda akan mendapat semua kelebihan diatas. Semua kelebihan ini untuk bantu anda UPGRADE REZEKI dengan hanya perlukan yuran komitmen sebanyak RM350 sahaja. Murah sangat kan. Sekali seumur hidup. Sangat berbaloi dan jimat.

Anda setuju nak miliki ILMU untuk ubah hidup dan upgrade REZEKI sekarang?

B- PAKEJ LENGKAP SET SYURGA FIRDAUS LUXURY (PREORDER)

Harga asal: RM1799
Special Offer: RM499 SAHAJA

B- PAKEJ JIMAT SET SYURGA MUQOMAH

Harga asal: RM147
Special Offer: RM100 SAHAJA

(200 Terawal sahaja)

B- PAKEJ BAJET SET SYURGA ADNIN

Harga asal: RM70
Special Offer: RM63 SAHAJA

 


Masukkan nama dan alamat emel anda dibawah untuk mendapat maklumat terkini daripada kami!

Kami bencikan SPAM seperti anda juga! Nama & emel anda terpelihara bersama kami.